Gaziosmanpaşa’da bayrak provokasyonu

Gaziosmanpaşa Kaymakam Vekili Ali Uslanmaz, ilçe emniyet müdürlüğü önündeki bayrağı indirmeye çalışan şahsın bölücü slogan attığını, uyarılara rağmen eylemine devam edince etkisiz hale getirildiğini söyledi. Gaziosmanpaşa İlçe...

Google Haberlere Abone ol
Gaziosmanpaşa’da bayrak provokasyonu

Gaziosmanpaşa Kaymakam Vekili Ali Uslanmaz, ilçe emniyet müdürlüğü önündeki bayrağı indirmeye çalışan şahsın bölücü slogan attığını, uyarılara rağmen eylemine devam edince etkisiz hale getirildiğini söyledi.

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki Türk bayrağını indirmeye çalışırken ayağından vurularak etkisiz hale getirilen Ali O. isimli şahsın tedavisi sürüyor. Ekipler de olay yerindeki incelemelerini tamamladı.

Bu arada, olay yerinde basın mensuplarına açıklama yapan Gaziosmanpaşa Kaymakam Vekili Ali Uslanmaz, “Şahıs İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne geliyor. Slogan atmaya devam ediyor. Görevliler ikaz ediyor. Elindeki bıçakla bir tane bayrağı indirmeye çalışıyor. Diğerine de müdahale etmeye başlayınca polis arkadaşlar şahsı etkisiz hale getiriyor. Kişi yaralı ve şu an hastanede.” diye konuştu.

Şahsın kendi beyanına göre 28 yaşında olduğunu söyleyen Uslanmaz, ”Bölücü sloganlar atmış. ‘Kürtlere özgürlük’ şeklinde sloganlar. Devletimizin ve milletimizin kırmızı çizgileri var. Bayrak da kırımızı çizgimizdir. Bayrağa hassasiyet gösterilmiştir. Hiçbir vatandaşımızın burnu kanamasın ama suç işleyenlere de devlet mutlaka gereğini yapacaktır.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar