Gazinin Vücudunda 4 Yıl Sonra Fark Edilen 8'inci Mermi Çıkarıldı

Van'da 4 yıl önce terör örgütü üyelerinin açtığı ateşle yaralanan ve vücudundan 7 mermi çıkarılan Gazi Er Uğur Özkan'dan 4 yıl sonra bir mermi daha çıkarıldı.

Google Haberlere Abone ol
Gazinin Vücudunda 4 Yıl Sonra Fark Edilen 8'inci Mermi Çıkarıldı

Van'ın Saray ilçesine bağlı Örenburç köyü yakınlarında 4 sene öncelikle terör örgütü üyelerinin açtığı ateşle 1 astsubay şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Vücudundan 7 mermi çıkarılan Darıcalı gazi er Uğur Özkan tedavisinin peşinden taburcu oldu. Ancak sol bacağının kalça ile diz arasındaki bölümündeki ağrılar için hastaneye giden Özkan'dan bir kurşun daha çıkarıldı.

4 YIL SONRA BİR KURŞUN DAHA

Uğur Özkan uğradıkları saldırının peşinden Van Askeri Hastanesi'nde yoğun şekilde çok ameliyat geçirdi. Vücuduna saplanan kurşunlardan 7'si çıkarıldı ve daha sonra da sağlığına kavuşup terhis edildi. Aradan 4 sene geçti, Özkan sol bacağının sıra ile kalçası arasındaki bölümündeki ağrılar nedeni ile hastaneye gitti.

Yapılan kontrollerde şikayetçi bulunduğu yerde bir kurşun çekirdeği bulunduğu belirleme edildi. Gazi er Uğur Özkan, hastanede amaliyat oldu ve kurşun çıkarıldı.

NELER YAŞADIĞINI ANLATTI

Uğur Özkan, 26 Haziran 2011 tarihinde vazife dönüşü Saray ilçesine bağlı Örenburç Köyü yakınlarında araçlarının teröristlerce pusuya düşürülüp çapraz ateşe maruz kaldıklarını belirterek yaşadıklarını şöyle anlattı:

'Çıkan arbede sonunda bir astsubayımız şehit olurken ben ve 2 arkadaşım da ağır biçimde yaralandık. Yaralı şekilde kurtulduğumuz bu arbededen sonra bizi derhal Van Askeri Hastanesi'ne götürdüler ve burada tedavi altına aldılar. Yapılan ameliyatlar sonucunda vücuduma isabet eden 7 kurşun çıkarıldı ve 1 maaş erken terhis oldum. Terhis olduktan sonra tedavime de İstanbul GATA'da uzun zaman devam ettim. Ara sırada ağrılarım yoğun şekilde hastaneye gidiyordum. Bundan 7 ay öncelikle evlendim. 3-4 ay öncelikle de sol bacağımın kalça ile diz içerisinde kalan bölümünde ağrılarım arttı. Şişme başlayınca eşimin ısrarı üstüne ilk öncelikle Darıca'da bir hastaneye gittim. Buradaki doktora şikayetimi anlatınca, bana ayağında yağ bezesi mevcut onun için şiş ciddi değil dilerek eve gönderdi. Birkaç gün sonra ağrılarım daha da arttı. Ailemin hevesi üstüne Gebze'de hususi bir hasteneye gittim. Burada yapılan incelemeler sonucunda sol ayağımda bir kurşun bulunduğu başkalık edildi. Hemen beni ameliyata aldılar ve sol bacağımdaki arbededen kalan 8'inci mermi de çıkarıldı' dedi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar