Gaziantep’te 7 öğrenci koladan zehirlendi

Gaziantep Hoşgör İlköğretim Okulu’nda 7 öğrenci içtikleri koladan ötürü zehirlendi.

Google Haberlere Abone ol
Gaziantep’te 7 öğrenci koladan zehirlendi

Gaziantep Hoşgör İlköğretim Okulu’nda 7 öğrenci içtikleri koladan ötürü zehirlendi. Öğrenciler ambulanslarla Çocuk Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hoşgör İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencileri Berat Doğan, Eren Yıldırım, Mehmet Aktaş, Hanifi Özoğlu, Tunahan Çelik, Yunus Emne Cinoğlu, Cuma Çelik isimli 7 öğrenci zehirlendi. Okul yönetimi öğrencilerin okul dışından aldıkları koladan zehirlendiğini ileri sürerken, öğrenciler ambulanslarla Çocuk Hastanesi’ne kaldırıldı. Çocuğunun zehirlendiği haberini alan Muzaffer Yıldırım isimli bir veli okula gelerek, okul yönetimine tepki gösterdi. Okulda güvenlik zafiyetinin olduğunu belirten veli Yıldırım, okulda güvenlik olmadığını, gün içerisinde öğrencilerin dışarı çıkmasına nasıl müsaade edildiğini sordu. Yıldırım, "Eğer benim çocuğuma dışarıda bir araç çarpsa veya şurada bir tanesine araç çarpmış olsa onun sorumlusu idare mi, veli mi? Benim çocuğumu dışarı göndermesinler." dedi.

Daha önce de bu tür zehirlenme vakalarının olduğunu belirten Yıldırım, okul kapısının sürekli açık olduğunu ve her türlü olayla karşılaşılabileceğini söyleyerek gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

Hastaneye kaldırılan öğrenciler, tedavi altına alındı.


CİHAN

Yorumlar