Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor’un kuvvet testleri Zirve'de yapıldı

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Zirve Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama Merkezi'nde İzokinetik Kas Kuvvet (Cybex) testinden geçti.    Yeni sezona iddialı...

Google Haberlere Abone ol
Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor’un kuvvet testleri Zirve'de yapıldı

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Zirve Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama Merkezi'nde İzokinetik Kas Kuvvet (Cybex) testinden geçti.

    Yeni sezona iddialı bir şekilde girmek isteyen ve çalışmalarına Gaski Tesisleri'nde devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Zirve Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama Merkezi'ne gelerek kas kuvvet ölçüm ve dayanıklılık testinden geçti. Futbolcuların tamamının katıldığı test sonucunda olumsuz bir durumla karşılaşılmadığı belirtildi. Ölçümler sırasında açıklamalarda bulunan Belediyespor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, "Zorlu ve çok kaliteli bir lig bizi bekliyor. Bu nedenle takım halinde tam konsantre olarak lige odaklanmış durumdayız. Bu nedenle transfer çalışmalarımız ve antrenmanlarımız aralıksız devam ediyor." dedi.

    Sağlam şu açıklamalarda bulundu: "Bugün de Cybex testinden geçmek için Zirve Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezine geldik. Böyle bir merkezin kentimizde olması son derece önemli bir durum. Çünkü daha önceleri bu tür testleri yapabilmek için İstanbul ve Ankara gibi merkezlere gitmemiz gerekiyordu ama artık bu imkanlar ayağımıza kadar gelmiş durumda. Bu nedenle bizleri bu imkanlarla buluşturan Zirve Üniversitesi’ne çok teşekkür ediyorum."

    Ölçümlerin hakkında bilgi veren Zirve Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Fizyoterapist Abdullah Ağar, “Bölgemizde tek olan fizyoterapi merkezimiz ve Cybex test cihazımızla vatandaşlarımıza ve özellikle spor kulüplerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. 2 gün önce Gaziantepspor’a yaptığımız testleri bugün de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a yaptık. Önümüzdeki günlerde de Mersin İdman Yurdu, Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı ve Şahinbey Belediye Voleybol Takımını benzer testlere tabi tutacağız." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar