Gaziantepli dördüzlere bir destek de Kimse Yok Mu’dan

Gaziantep'te babaları, doğumlarından bir hafta önce hayatını kaybeden dördüz bebeklere, bir yardım da Kimse Yok Mu Derneği’nden geldi.

Google Haberlere Abone ol
Gaziantepli dördüzlere bir destek de Kimse Yok Mu’dan

Gaziantep'te babaları, doğumlarından bir hafta önce hayatını kaybeden dördüz bebeklere, bir yardım da Kimse Yok Mu Derneği’nden geldi. Bir hayırsever, dernek aracılığıyla dördüzlerin bir yıllık mama ve bez ihtiyacını karşılama kararı aldı. Mama ve bezlerin ilkini de Kimse Yok Mu Derneği gönüllüleri aileye teslim etti.

Gaziantep'te Zehra ve Yılmaz Gökmen’in, 7 yıl aradan sonra tekrar çocuk sahibi olma sevinci hüzne dönüşmüş, dördüz bebeklerinin babası, çatı onarırken yüksek gerilim hattına dokunması sonucu hayatını kaybetmişti. Yaşanan acı olayın ardından bir hafta sonra da Zehra Gökmen, 3'ü kız olmak üzere dördüz bebekleri dünyaya getirmişti. Çeşitli sağlık sorunlarıyla dünyaya gelen dördüzlerin bu dramına Türkiye sessiz kalmamıştı. Ülkenin çeşitli şehirlerinden yardımların yapıldığı aileye Kimse Yok Mu Derneği de el uzattı. Bir hayırsever vatandaş, dernek aracılığıyla bebeklerin bir yıllık mama ve bez ihtiyacını karşılamak istedi. Yapılan ilk yardımı da Kimse Yok Mu Derneği gönüllüleri, ailenin oturduğu Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki evlerine götürdü.

Ailenin hikayesini televizyonlarda izlediklerini dile getiren gönüllülerden Filiz Şahin, Kimse Yok Mu Derneği aracılığıyla ailenin yarasına bir nebze de olsa merhem olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Dramın herkesi olduğu gibi kendilerini de derinden etkilediğini vurgulayan Şahin, bir yıl boyunca her ay bebeklerin gelişimine uygun olarak mama ve bezlerin bizzat kendileri tarafından getirileceğini belirtti.

Kimse Yok Mu Derneği ekibine teşekkür eden anne Zehra Gökmen ise ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Gökmen, en önemli sorunları olan sigorta meselesinin de çözülmesi için hala beklediğini kaydederek, çocukların geçimi için bunun çok önemli olduğunu aktardı. CİHAN

Yorumlar