Gaziantepli anneler, eğitime destek için bir araya geldi

Pınar Aile Kadın Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (Pınar Der), yaklaşan Anneler Günü kapsamında Gaziantepli anneleri bir araya getirdi. Maddi imkansızlıklar nedeniyle okuyamayan öğrenciler için de butik kermes düzenlenerek, eğitime katkı sağlandı....

Google Haberlere Abone ol
Gaziantepli anneler, eğitime destek için bir araya geldi

Pınar Aile Kadın Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (Pınar Der), yaklaşan Anneler Günü kapsamında Gaziantepli anneleri bir araya getirdi. Maddi imkansızlıklar nedeniyle okuyamayan öğrenciler için de butik kermes düzenlenerek, eğitime katkı sağlandı.

Pınar-Der, yaklaşan Anneler Günü kapsamında Gaziantepli anneleri bir araya getirdi. Teymur Continental Hotel'de düzenlenen program Türk Sanat Müziği sanatçısı İhsan Güvenç'in verdiği konserle katılımcılar keyifli dakikalar yaşadı. Katılımcılar, daha sonra hazırlanan butik kermesten alışveriş yaparak, ihtiyaç sahibi öğrencilere destek verdi.

Gaziantepli anneleri Anneler Günü münasebetiyle bir araya getirdiklerini dile getiren Pınar Der Yönetim Kurulu Üyesi Serpil Yılmaz, “Anneler Günü münasebetiyle yaptığımız bir organizasyon. Hem annelerimizi çocuklarıyla bir araya getirerek mutlu etmek, hem de elde edilen gelirleri öğrencilere burs olarak vererek onları sevindirmek istiyoruz. Biz Pınar Der olarak kadın, çocuk ve aile ile ilgilenmeyi felsefe haline getirdik. Kadınlarımızı, bulundukları şehirde sosyalleştirmek amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar