Gazi ve şehit yakınları Ceyhanlı işadamlarının organize ettiği iftarda buluştu

Ceyhan Genç İşadamları Derneği (CEYGİD) gazi ve şehit ailelerine iftar verdi. CEYGİD tarafından organize edilen iftar yemeğinde gazi ve şehit yakınları bir araya geldi. Gazi ve şehit aileleri derneğinde verilen yemeğe yaklaşık 250 kişi...

Google Haberlere Abone ol
Gazi ve şehit yakınları Ceyhanlı işadamlarının organize ettiği iftarda buluştu

Ceyhan Genç İşadamları Derneği (CEYGİD) gazi ve şehit ailelerine iftar verdi. CEYGİD tarafından organize edilen iftar yemeğinde gazi ve şehit yakınları bir araya geldi. Gazi ve şehit aileleri derneğinde verilen yemeğe yaklaşık 250 kişi katıldı. İftar yemeğine gazi ve şehitlerin anne ve babaları, eşleri, çocuklarıyla birlikte STK temsilcileri de katıldı.

İftar öncesi Kuran’ı Kerim okundu. Şehitler için dualar edildi. Dua edilirken bazı şehit yakınlarının gözleri doldu. Ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı. Yemekler yendi. Gazi ve şehit yakınları hep birlikte iftar açmanın huzuru ve mutluluğunu yaşadılar. Ailelerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Yemeğin ardından yemek duası yapıldı.

Ramazan ayında unutulmadıklarını gören gazi ve şehit yakınları verilen iftar yemeğinden memnun kaldılar. Yemeği veren işadamlarına teşekkür ettiler. Ceyhan Genç İşadamları Derneği (CEYGİD) Başkanı Yener Ural şehit yakınlarıyla birlikte iftar yapmanın ayrı bir güzellik olduğunu vurgulayarak böyle güzel bir ayda vatanımız için canlarını veren bu şehit yakınlarıyla bir araya gelmenin vefa borcu olduğunu söyledi. Ural, "Özellikle bu şehit ve gazi ailelerine verdiğimiz iftar bizim için çok anlamlı bir iftar. Necip milletimiz bu cennet vatan milletimizin kendi canları uğruna vermiş olduğu bu fedakarlığa biz de bir nebze yardım olsun diye ve beraber iftar açalım diye bir araya geldik. Çok mutluyuz ve çok gururluyuz. Zaten biz Ceygid işadamları olarak hemen hemen her sene gazi ve şehit yakınlarına iftar vermeye çalışıyoruz. Bundan sonra da her zaman yanlarında olmaya çalışacağız. Eksikleri olduğunda da elimizden geleni yapmaya çalışacağız." diye konuştu.

Gazi ve şehit aileleri derneği başkanı Ayşe Muhacir de Ceygid’e teşekkür ederek böyle bir ayda yanlarında oldukları için unutmadıkları için çok mutlu olduklarını vurguladı. Muhacir, "Genç işadamı derneği olarak bize yemek verdikleri için hepsine teşekkür ediyoruz. Çok mutlu ettiler bizi. Biz unutulmadığımızı bir kez daha anladık. Bir şehit ailesi, bir şehit derneği olarak çok gururlandık. Ne mutlu ki bizi bu ayda yalnız bırakmadılar." dedi.

CİHAN

Yorumlar