Gazetelerin bugünkü manşetleri 18 Ocak 2018

Türkiye'de 18 Ocak 2018 tarihinde yayınlanan gazetelerin öne çıkardığı haberler ve manşetleri

Google Haberlere Abone ol
Gazetelerin bugünkü manşetleri 18 Ocak 2018

Sonhaberler | Haber Merkezi

Türkiye'de bugün (18 Ocak 2018) yayınlanan gazetelerin öne çıkardığı haberlerin başında Suriye'nin kuzeyindeki Afrin'e muhtemel operasyon konusu vardı.

Gazetelerin bazıları operasyon hazırlıklarında gelinen son noktayı manşetine taşırken, bazıları da Afrin'deki durumu özetleyen haberlere imza attı.

Hürriyet gazetesi Afrin'de bulunan teröristlerin yaklaşık dörtte birinin Türkiye'den gittiğini ileri süren bir manşetle çıktı. 

Habertürk gazetesi ise, dün toplanan Milli Güvenlik Kurulu ve ardından toplanan Bakanlar Kurulu toplantısında Afrin'in görüşlüdüğünü manşete çıkardı.

Yeni Şafak gazetesi ise Afrin'deki duruma ışık tutmaya çalıştı. Afrin'de operasyon öncesi yaşanan hareketliliği manşetine taşıyan Yeni Şafak, muhtemel bir operasyonun 3 saatte Afrin'e varacağını savundu.

Sözca gazetesi de Afrin'e operasyon konusunu manşetine taşıdı; ancak o Türkiye'deki Suriyeli göçmenlerin dönüşü için operasyonun iyi olacağı imasında bulundu. Sözcü gazetesine göre Afrin'in teröristlerden temizlenmesi halinde yüzbinlerce Suriyeli ülkesine geri döner.

Yorumlar