Gazetelere saldırıda şüpheli örgüt isimleri

Yeni Şafak ve Yeni Akit Gazeteleri'ne açıkça PKK ve MLKP yöntemleriyle düzenlenen sadırılarla ilgili şu ana kadar hiç duyulmayan örgüt isimleri telafuz edilmeye başlandı

Google Haberlere Abone ol
Gazetelere saldırıda şüpheli örgüt isimleri

Son Haberler Logo

Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine yönelik terörist saldırılarda şu ana kadar isimleri hiç duyulmayan örgütlerin isimleri anılmaya başlandı. 

Bugün bazı sol görüşlü gazetelerde yer alan 'uyduruk' isimlerden sonra akşam saatlerinde de Hürriyet Gazetesi'ne benzer bir haber düştü.

"Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre" şeklinde başlayan haberde, "Saldırılar, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantılarıyla hareket eden bir terör örgütüne mensup kişiler tarafından gerçekleştirildi. Söz konusu örgütün kendini Birleşik Özgürlük Güçleri (BÖG) olarak adlandırdığı belirtildi. Polisin saldırıları gerçekleştirenleri yakalamaya yönelik çalışmaları sürüyor." denildi.

Sabah saatlerinde sol örgütlerde ve PKK'ya yakın internet sitelerinde farklı bir örgüt ismi anılmıştı.

İKİNCİ İSİM

PKK'nın daha önce de toplum tarafından aşırı derecede tepki çekebilecek saldırılarda, paravan örgüt isimleri uydurduğu biliniyor. Bu sitelerdeki haberlerde, IŞİD'in düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden Aziz Güler'in adını taşıyan "Aziz Güler Özgürlük Gücü Milis Örgütü" saldırıyı üstlendiği belitildi.

Yorumlar