Gazetecilerden Zeydan Karalar'a ziyaret

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret etti.Uzun yıllardır tanıdığı Zeydan Karalar'ın Seyhan’ı modern bir görünüme kavuşturacağına inandığını...

Google Haberlere Abone ol
Gazetecilerden Zeydan Karalar'a ziyaret

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret etti.

Uzun yıllardır tanıdığı Zeydan Karalar'ın Seyhan’ı modern bir görünüme kavuşturacağına inandığını belirten Esendemir,“ Seyhan gecekondulaşmaya esir olmuş bir ilçemiz. Zeydan Karalar mühendislik bilgilerini de de öne koyarak, sivil toplum kuruluşlarından destek alarak Seyhan'ı Avrupai bir ilçe haline getirecektir. Bu çalışmaları sırasında bizlerle, sivil toplum örgütleriyle dirsek teması içerisinde bulunacaktır. Biz her türlü çalışmada kendisine destek olacağımızı beyan ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Karalar, 38 yıllık siyasi hayatında Adana basınından oldukça fazla destek gördüğünü belirtti. Karalar," Şu anda belediyenin daha aktif daha üretken olarak çalışabilmesini istiyoruz. İlçemizin çok mutlu bir kent olması hepimizi ilgilendirir. Birbirimizin işini kolaylaştıracağız. Biz ne kadar çok hizmet yaparsak o kadar çok iyi şey yaparız. İyi niyetle çalışan insanlar olursa basın destekliyor ancak yeri geldiğinde de eleştirecektir." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar