Gazetecilerden Vali Büyük’e ‘hoş geldin’ ziyareti

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Valiliğine atanan Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti. Kentin önemli dinamiklerinden olan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyaretinden memnuniyet...

Google Haberlere Abone ol
Gazetecilerden Vali Büyük’e ‘hoş geldin’ ziyareti

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Valiliğine atanan Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti.

Kentin önemli dinamiklerinden olan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Mustafa Büyük, gazetecilerin kamuoyu adına görev yaptıklarına dikkat çekti. Vali Büyük, "Hepimiz bayrak yarışı içinde hizmet yapıyoruz. Kentimizi daha iyi noktalara nasıl taşıyabileceğimizi gazetecilerle de diyalog içerisinde olarak tartışacağız. Kentimizin her alanda daha iyi hale getirmek için ortak akıl oluşturup çalışma yapacağız. Medya mensuplarının görevlerini yerine getirirken her türlü baskı ve engellemelerden uzak çalışma koşullarına sahip olmaları için biz üzerimize düşeni yapacağız. Çünkü kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi büyük önem taşımaktadır." diye konuştu.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de gazetecilerin sorunlarını dile getirip çözüm noktasında Vali Büyük'ten destek istedi. Esendemir, Vali Büyük’ün daha önce görev yaptığı yerlerde sanayi, turizm ve tarımın gelişmesi yönünde büyük çaba harcadığının bilindiğini, Adana’da da başarılı çalışmalara imza atacağına inandıklarını dile getirdi.

Esendemir, Adana’nın gerek coğrafi konumu, içinden geçen Seyhan Nehri ve barajı, tarımı, sanayisi ve gerekse de kültürel dokusuyla sadece ülkemizin değil, dünyanın en güzel şehirlerinden biri olabileceğine işaret etti. Esendemir, Adana’nın kötü olaylarla değil, tarihi dokusuyla, kültür turizmiyle, sahip olduğu iyi yönleri ve güzellikleriyle daha fazla tanıtılmasının gerektiğini ifade etti.

CİHAN

Yorumlar