Gazeteciler yemekte bir araya geldi

Yozgat Özel Ergin Koleji tarafından düzenlenen birlik beraberlik ve kaynaşma yemeğinde ilde görev yapan yerel ve ulusal ajans temsilcileri bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteciler yemekte bir araya geldi

Yozgat Özel Ergin Koleji tarafından düzenlenen birlik beraberlik ve kaynaşma yemeğinde ilde görev yapan yerel ve ulusal ajans temsilcileri bir araya geldi.

Kolejde verilen yemeğe Özel Zirve Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Davut Sağır, Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, Maltepe Dershanesi Müdürü Hasan Çağlayan ve ilde görev yapan gazeteciler katıldı. Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, eğitim organizasyonları ile Yozgat`a katkı sağlamaya çalıştıklarını kaydederek, "Kolejimiz sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem vermektedir. Bunu da kurulduğu günden itibaren gerçekleştirdikleri faaliyetlerle göstermektedir. Benden önceki çok değerli müdürümüz Ali Acar, tarafından başlatılan birlik beraberlik ve kaynaşma yemeğimizin bu yıl 6'ncısını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Yozgat Maltepe Dershaneleri Genel Müdürü Hasan Çağlayan da Özel Ergin Koleji yanında dershaneler olarak Yozgat eğitimine önemli katkılar sağladıklarını söyledi. Çağlayan, "İl genelinde 10 şubemizde 6 bin öğrencimize eğitim vermekteyiz. Dershaneler olaraktan eğitme katkı amacıyla yeni yatırımlar yapmak istiyoruz, fakat dershanelerin kapatılacak olmasının gündeme gelmesi bizleri bu yönde yatırım yapmayı engelliyor. İnşallah bu belirsizlik ortadan kalktığında dershanelerimizi fiziki ve genel anlamda geliştirerek Yozgat eğitmine daha fazla katlı sağlamayı amaçlıyoruz.” diye konuştu.

Özel Zirve Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Davut Sağır ise eğitimin önemine değindi. Sağır, “Özel Ergin Koleji ve Maltepe Dershaneleri olarak ilimiz eğitim başarı seviyesinin yükseltilmesi için yoğun çaba ve gayret sarf ediyoruz. Yozgat’ta kolejimize bir de 500 öğrenci kapasiteli son derece modern bir lise kazandırıyoruz. Okulumuzun kaba inşaatı tamamlandı. İnşallah 2014-2015 eğitim öğretim yılında hizmete açacağız." bilgisini aktardı. Özel Zirve Eğitim Kurumları Koordinatörü Sağır, organizasyonu gerçekleştiren Kolej Müdürü Oğuz Köker’e ve katılımlarından dolayı gazetecilere teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar