Gazeteciler Kozan Burç Okulu’nda yemekte buluştu

Kozan Özel Burç Mimar Fatma Tutar İlkokulu ilçedeki basın mensuplarına yemek verdi. Yemeğin ardından okulu gezen gazetecilere, 3D (üç boyutlu) sınıfta bir sunum yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteciler Kozan Burç Okulu’nda yemekte buluştu

Kozan Özel Burç Mimar Fatma Tutar İlkokulu ilçedeki basın mensuplarına yemek verdi.
Yemeğin ardından okulu gezen gazetecilere, 3D (üç boyutlu) sınıfta bir sunum yapıldı. Basın mensuplarına eğitime katkısı olan tüm teknolojilerin kullanıldığı Burç’ta son olarak üç boyutlu görüntüler video ve sunumlarla öğrencilerin konuları daha güzel anlayıp ve kavramaları için hazırlanan sistem tanıtıldı. Ayrıca solunum sistemi, sigaranın zararları ve deniz canlılarından balıkların özellikleri izletildi.

Okul Müdür Abdülhadi Kaya, basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür etti. Kaya bu okulların Türkiye ve bir çok ülkede bulunduğunu, hedefinde insan olduğunu söyledi. Kaya, “İnsanlık için çalışan eğitim, basın, sivil toplum kuruluşları gibi kim varsa biz onlarla beraber ülkemizin ve insanlığın geleceği için fen bilimlerini ve milli-manevi değerlerini yaşayan nesiller yetiştirmeye çalışıyoruz. Milli – manevi değerlerine sahip, vatanını milletini seven, hür sosyal aynı zamanda demokrasiye ve insan haklarına saygılı bir gençlik için elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuştu.

Gazeteciler de kendilerini unutmayan Özel Burç Kozan yönetimine ve öğretmenlerine teşekkürlerini iletti.
CİHAN

Yorumlar