Gazeteciler, geleneksel mangal partisinde buluştu

Gaziantepli gazeteciler, Baharoğlu Medya Grubu Tesisleri’nde bu yıl 2’ncisi düzenlenen mangal partisinde buluştu. Gaziantep’in yerel televizyon kanallarından Bahar TV, Gaziantep ve ilçelerinin yanı sıra, Kilis, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve...

Google Haberlere Abone ol
Gazeteciler, geleneksel mangal partisinde buluştu

Gaziantepli gazeteciler, Baharoğlu Medya Grubu Tesisleri’nde bu yıl 2’ncisi düzenlenen mangal partisinde buluştu.

Gaziantep’in yerel televizyon kanallarından Bahar TV, Gaziantep ve ilçelerinin yanı sıra, Kilis, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Adıyaman’da görev yapan çok sayıda yerel ve ulusal basın kuruluşu temsilcileriyle, bir araya gelerek baharın gelişini kutladı. Mangal partisi, bir şenlik havasında geçen etkinliğe çok sayıda kişi katıldı.

Yamaçtepe’de bulunan Bahar TV binası bahçesinde gerçekleşen basın mensupları arasında tanışma, dayanışma ve kaynaşma amacıyla düzenlenen mangal partisine, gazetecilerin yanı sıra, medya derneklerinin başkan ve yöneticileri, haber ajansı temsilcileri, medya yöneticileri ve çalışanları, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Gaziantep Şubesi personeli ve reklam ajansları temsilcileri katıldı.

Baharoğlu Şirketler Grubu ve Bahar TV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baharoğlu, Bahar TV’nin kurulduğu günden bu yana sürekli yenilikler gerçekleştirdiğini ve izlenme oranının her geçen gün arttığını belirterek, “Yaptığımız programlarda, kamuoyunun aydınlatılması ve bilinçlendirilmesi hususuna büyük önem veriyoruz. Toplumun tüm kesimlerine eşit mesafede durarak objektif bir yayıncılığı hayata geçirdik. Davetimize katılan tüm konuklara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bahar TV Genel Müdürü Hanifi Kılıç ise Bahar TV olarak Gaziantep’in dünyaya açılan kapısı olmayı hedeflediklerini, bu hedefe doğru da emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. CİHAN

Yorumlar