Gazeteciler Cemiyeti ziyaretçi ağırlamaya devam ediyor

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. İl Sağlık Müdürü, Demokrat Parti İl Başkanı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, Develililer Derneği ve yönetim kurulu, Serbest Muhasebeci...

Google Haberlere Abone ol
Gazeteciler Cemiyeti ziyaretçi ağırlamaya devam ediyor

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. İl Sağlık Müdürü, Demokrat Parti İl Başkanı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, Develililer Derneği ve yönetim kurulu, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yetkilileri, Cemiyet başkanlığına yeni seçilen Metin Kösedağ’ı ziyaret ettiler.

Cemiyet için her türlü çalışma ve desteğe hazır olduklarını söyleyen Develililer Derneği Başkanı Doç. Dr. Kadir Özdamarlar, “Metin Bey'e yeni görevinde başarılar dilerim, hayırlı olsun inşallah. Ben de 1960’da basın anlamında ilk yazımı Anadolu Haber gazetesinde yazmıştım. Kayseri basınında 40. yılımı dolduracağım. Derneğimiz faaliyetlerini 10 yıldır sürdürüyor. Dernekte 374 kişi olduk. 15 günde bir toplanıp, burada bilimsel bir toplantı yapıyoruz. Her sene Aşık Seyrani şenlikleri düzenliyoruz. 16 içinde 1 numara olan ilçe Develi’dir. Çünkü nüfusu oldukça fazladır ve bir çok varlıklı insanı bulunur. Develi çok büyüdü, gelişti, bu da köylerden Develi’ye göçü artırdı.” dedi.

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy ise yaptığı ziyarette, basınla alakalı tüm çalışmalarda Cemiyet’in yanında olduklarını, tüm destek ve çalışmalar içinde hazır olduklarını söyledi.

İl Sağlık Müdürü Ahmet Öksüzkaya ise gerçekleştirdiği ziyarette Cemiyet’in desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “Göstermiş olduğunuz nezaketten ötürü çok teşekkür ederiz. Basınla ortak bir sürü olumlu çalışmalarımız oldu. Birlikte çalışmak güzel bir şey. Sağlık konusunda ilçelerde hekim sıkıntısı var. Bir özele kaçış var aslında. Tamamlamakta olduğumuz yatırımlar var onlarda bittikten sonra Kayseri bulunduğu noktadan çok daha iyi yerlere gelecek.” diye ifade etti.

CİHAN

Yorumlar