Gazeteciler, Belediye Başkanı Özhaseki'yi ziyaret etti

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Başkan Mehmet Özhaseki gazeteciliğin bir kamu görevi olduğunu ve kolay bir iş olmadığını belirtti...

Google Haberlere Abone ol
Gazeteciler, Belediye Başkanı Özhaseki'yi ziyaret etti

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Başkan Mehmet Özhaseki gazeteciliğin bir kamu görevi olduğunu ve kolay bir iş olmadığını belirtti ve yeni yönetime başarı diledi.

Bir süre önce yapılan genel kurulda Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Metin Kösedağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaretinde yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Başkan ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Özhaseki, bir kamu görevi olan gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu söyledi. Gazetecilikte bir çizgi tutturmanın kolay olmadığını dile getiren Başkan Özhaseki, "Habercilikte tarafsız kalmak, yorumlarda insaflı olmak, makul ve düzeyli bir şekilde işini yapmak kolay bir şey değil. Bu anlamda Kayseri'deki arkadaşlarımız başarıyla işlerini yapıyorlar." dedi.

Kayseri'deki oda, dernek ya da diğer sivil toplum kuruluşlarının seçimlerinde taraf olmamaya özen gösterdiğini de ifade eden Başkan Mehmet Özhaseki, "Kayseri'deki sivil toplum kuruluşlarının üyeleri kendi halinde hep makul insanlar. Bu makuliyetin içindeki seçimlere dışardan bir müdahale her zaman olumsuzluk yaratır. Doğrusu bu tür seçimlere hiç karışmamak ve kim seçildiyse hayırlı olsun demektir." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar