Gazeteciler Adana Emniyet Müdürü Zeybek'i ziyaret etti

Adana İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, halkın da desteğiyle daha huzurlu bir toplum hayatı sağlanması için çalışacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteciler Adana Emniyet Müdürü Zeybek'i ziyaret etti

Adana İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, halkın da desteğiyle daha huzurlu bir toplum hayatı sağlanması için çalışacağını söyledi. Adana’da ulusal ajans ve gazetelerde görev yapan gazeteciler, bir süre önce İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Zeybek’i makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Zeybek, gazetecileri kapıda karşılayarak jest yaptı.

Ziyarete Anadolu Ajansı muhabiri Yusuf Koyun, Cihan Haber Ajansı muhabiri Ziya İpek, Doğan Haber Ajansı muhabiri Fatih Karaçalı, İhlas Haber Ajansı muhabiri Fatih Keçe, Sabah Gazetesi muhabirleri Murat Karaman ve Ziya Ramoğlu, Akşam Gazetesi muhabiri Soner Kan katıldı. Burada konuşan İl Emniyet Müdürü Zeybek, kendisinin de bir Adanalı olduğunu hatırlatarak, şehrin bugünkü konumundan çok daha iyi bir noktaya taşınması adına çaba ve gayret göstereceklerini ifade etti. Öncelikli hedeflerinin, Adana’nın en güvenli il olmasını sağlamak olduğunu belirterek, “Adana halkının desteğiyle daha huzurlu bir toplum hayatının sağlanabilmesine yönelik çalışmalar yapmaya kararlıyız.” dedi. CİHAN

Yorumlar