Gaspçı kadın, eve giremeyince hamile kadına biber gazı sıktı

İzmit'te gaspçı bir kadın, patik satma bahanesiyle zilini çaldığı eve giremeyince, kapıyı açan hamile kadına biber gazı sıktı. Bağrışmalar üzerine gaspçı kadın yakalanırken, biber gazından etkilenen hamile kadın hastaneye kaldırıldı.İzmit'te...

Google Haberlere Abone ol
Gaspçı kadın, eve giremeyince hamile kadına biber gazı sıktı

İzmit'te gaspçı bir kadın, patik satma bahanesiyle zilini çaldığı eve giremeyince, kapıyı açan hamile kadına biber gazı sıktı. Bağrışmalar üzerine gaspçı kadın yakalanırken, biber gazından etkilenen hamile kadın hastaneye kaldırıldı.

İzmit'te gaspçı bir kadın, patik satma bahanesiyle bir evin zilini çaldı. Evdeki hamile kadın kapıyı açtı ancak gaspçı kadını içeriye almadı. Gaspçı kadın, su isteyerek kapının önüne oturdu ve bir süre dinlendi. Kadın, gaspçıdan şüphelendi ve evine tekrar girmek istedi. Bunun üzerine gaspçı kadın yanında taşıdığı biber gazını hamile kadına sıktı. Bağrışmalar üzerine gaspçı kadın yakalandı, biber gazından etkilenen hamile kadın da hastaneye kaldırıldı.

Olay, 28 Haziran Mahallesi Badem Sokak üzerinde meydana geldi. Patik satma bahanesiyle kapı kapı dolaşan ismi açıklanmayan bir kadın, Badem Sokak üzerindeki bir evin zemin katında oturan hamile olan Gül A.'nın evine gitti. Önce dinlenme ve su içme bahanesi ile kapı önünde oturdu. Gül A., kadının durumundan şüphelendi ve evine girmek istedi. Ancak kadın hamle yaparak içeri girmeye çalıştı. Panikleyen Gül A., tüm gücü ile kapıyı iteklediği sırada patik satan kadın yanında taşıdığı biber gazını sıktı.

Gül A., biber gazına rağmen evinin kapısını kapatmayı başardı. İçeri giremeyen kadın ise kaçmaya başladı. Bağrışma seslerini duyan komşular kaçan kadının peşine düştü ve kısa sürede yakalayarak polise teslim etti. Gül A. ise olay yerine çağrılan ambulansla Alikahya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay sonrası eve gelen Gül A.'nin kayın validesi Aynur A., "Gelinimle telefonda görüştük. Beni kahve içmeye çağırdı. Saat 3'te kendisine gidecektim. Geldiğimde olanlara komşulardan öğrendim. Telefon ettim şu an kendisinin de bebeğinin de durumu Allah'a şükür iyiymiş. Burası benim de mahallem, şimdiye kadar böyle bir olay yaşanmadı." dedi.

CİHAN

Yorumlar