Galatasaraylı taraftarlar, şampiyonluğu Konya havalarıyla kutladı

Galatasaray ile Eskişehirspor arasında Konya Atatürk Stadı’nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluk sevinci yaşadı. Galatasaray’ın 1-0 galip geldiği maçın ardından Galatasaraylı taraftarlar...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaraylı taraftarlar, şampiyonluğu Konya havalarıyla kutladı

Galatasaray ile Eskişehirspor arasında Konya Atatürk Stadı’nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluk sevinci yaşadı.

Galatasaray’ın 1-0 galip geldiği maçın ardından Galatasaraylı taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Maçtaki son düdükle birlikte taraftarlar, cadde ve meydanlara akın etti. Takımının marşları ve Konya yöresi oyun havalarıyla şampiyonluk kutlaması yapan sarı-kırmızılı taraftarlar geç saatlere kadar eğlendi. Galatasaraylı taraftarlar, ellerinde meşale ve takımlarının bayraklarıyla uzun süre kutlama yaptı. Türkiye Kupası’nı 15. kez kazanmanın mutluluğunu doyasıya yaşayan vatandaşlar, Konya yöresi oyun havalarıyla hoşça vakit geçirdi.

Maça, Yüksek Hızlı Tren (YHT) ve otobüslerle gelen binlerce Eskişehirspor taraftarı ise maç sonunda üzülen taraf oldu. Eskişehirspor taraftarlarının büyük bir kısmı maçın ardından YHT ile tekrar memleketlerine döndü.

Konya polisinin geniş güvenlik önlemleri aldığı maç öncesinde küçük çapta gerginlikler yaşanırken, maç sonrası kayda değer bir olay yaşanmadı. CİHAN

Yorumlar