Galatasaray futbol okulu yaz dönemine merhaba dedi

Bursa Nilüfer Galatasaray Futbol Okulu'nun 2014 – 2015 sezonu yaz döneminin açılışı Başkan Mustafa Bozbey’in de katılımı ile yapıldı. Metropol halı saha tesislerinde yapılan yaz dönemi açılışına futbol okulu sorumlusu Hakan Subaşı,...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray futbol okulu yaz dönemine merhaba dedi

Bursa Nilüfer Galatasaray Futbol Okulu'nun 2014 – 2015 sezonu yaz döneminin açılışı Başkan Mustafa Bozbey’in de katılımı ile yapıldı.

Metropol halı saha tesislerinde yapılan yaz dönemi açılışına futbol okulu sorumlusu Hakan Subaşı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Bursa Nilüfer Galatasaray Futbol Okulu Sorumlusu Hakan Subaşı, öğrencileri Galatasaray ilke ve değerleriyle yetiştireceklerini belirterek, “Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızı, topluma faydalı bireyler olarak yetiştirilmesinde katkıda bulunurken, sporun evrensel boyutları içinde yetiştireceğiz. Genç sporcuların; bedensel, zihinsel, psikolojik ve sosyo-kültürel gelişimini arttırmayı ve bir takım oyunu olan futbolu öğretmeyi planlıyoruz.” dedi.

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey ise 2009 yılında bu tesisi açtıklarını aradan 5 sene geçtiğini hatırlatarak, “Buradan çok öğrenci yetişti ve bundan sonrada yetişecek. İnanıyoruz ki Türk futboluna hakikaten buradan seçilecek olan çok değerli çocuklarımız ileride hizmet eder düzeye gelecektir. Çünkü hocalarımıza ve kulübümüze güveniyoruz. Burada hizmet veren her kim ise onlara gönülden teşekkür ediyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz, çocuklarımızı tatillerde değil, her zaman için mutlaka spor dalı ile buluşturmamız gerekiyor.” şeklinde konuştu. Başkan Bozbey, ayrıca velilerden de çocuklarını spora yönlendirmelerini istedi.

Açılışta Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e Futbol Okulu Şube Sorumlusu Hakan Subaşı tarafından plaket ve çiçek verildi. Daha sonra öğrencilerle bir araya gelen Başkan Bozbey, öğrencilerle fotoğraf çektirdi. CİHAN

Yorumlar