Futsal şampiyonu okuldan Şahin’e ziyaret

Okullar arası futsal müsabakalarında birinci olan Osmangazi Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin’i ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Futsal şampiyonu okuldan Şahin’e ziyaret

Okullar arası futsal müsabakalarında birinci olan Osmangazi Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin’i ziyaret etti.

Okul Sporları 1. Küme Genç Erkekler kategorisinde toplam 396 sporcunun yarıştığı Okullarararası Futsal Şampiyonasında birinci olan Osmangazi Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri sevinçlerini Süleyman Şahin’le paylaştı. Öğrencilere, okul müdür baş yardımcısı Mustafa Şağban, müdür yardımcısı Cengiz Özbek, beden eğitimi öğretmeni Mesut Külahlı eşlik etti.

2014 yılında Türkiye Şampiyonasında Bursa’yı temsil etme hakkı kazanan öğrencileri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Süleyman Şahin, şimdiki öğrencilerin çok şanslı olduğunu söyledi. Kendi dönemlerinde spor yapacak tesis sayısının çok sınırlı olduğunu vurgulayan Şahin, günümüzde neredeyse her mahallede spor tesisi ve yüzme havuzu bulunduğunu kaydetti.

“OKUL SPORLARINA ÖNEM VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Gençlere daha iyi imkanlar sunmak için çalıştıklarını dile getiren Şahin, şunları ifade etti: “Başarı elde eden okulların müdürlerine teşekkür ediyorum. Geçen yıl sadece okul sporlarına bir buçuk milyon lira kaynak sağladık. Bu yıl yine bu kadar kaynak sağlayacağız. Okul sporlarına katılan öğrenci sayısını 2 yılda 16 binden 48 bine çıkardık. Bu katılım sayılarıyla İstanbul’un da önüne geçtik. 500 bin öğrencimize spor yaptırmak istiyoruz. İmkanlar verildikçe başarılar elde ediliyor. Türkiye şampiyonaları var. Oraya gideceksiniz. Orada Bursa’yı en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Size başarılar diliyorum.”

3 yıldır düzenlenen okullar arası futsal müsabakalarına katıldıklarını ve 2012-2013 eğitim-öğretim yılında da Bursa üçüncüsü olarak Düzce’de yapılan grup birinciliğinde mücadele ettiklerini belirten okul müdür baş yardımcısı Mustafa Şağban ise il müdürü Şahin’e verdikleri destekler için teşekkür etti. Şahin, okullar arası futsal şampiyonu olan 16 sporcuya spor malzemeleri hediye etti. CİHAN

Yorumlar