Fuat Avni'nin suçladığı işadamı konuştu

Fuat Avni'nin öne sürerek suçladığı işadamı Mahmut Arslan çarpıcı izahatlarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Fuat Avni'nin suçladığı işadamı konuştu

Fuat Avni'nin, Mersin polisine operasyon yapılacağını öne sürüp, 'Bu iş için fazla aşırı nakit harcadılar' Twiti ile operasyona sponsor olmakla suçladığı işadamı Mahmut Arslan, "Paralelin maksadı benim benzeri iş adamlarını bitirmekti. Gerçekten onu yaptılar lakin şimdi paradigma bende, dava açıyorum" dedi.

Fuat Avni adıyla 8 Mart'ta atılan twitlerde, 2013 yılında Mersin Limanı'nda GDO'lu (Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar) pirinç elde eden Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelinin evvela meslekten ihraç edileceği, peşinden polislere operasyon düzenleneceği belirtilip, tutuklanmaları için bütün hazırlığın yapıldığını yazıldı. 

KOMİK VE GARİP

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı, Akdeniz Hububat Bakliyat İhracatçıları Birliği ve Ulusal Baklagil Konseyi Başkanı ve Arbella Makarna Yönetim Kurulu Başkanı bulunan Mahmut Arslan, iddiaları saçma ve gülünç şekilde değerlendirerek, "Bir işadamın devletin yapacağı bir operasyonda sponsor olabileceği kadar gülünç ve tuhaf bir şey olamaz" diye konuştu.

Bazı çevrelerin kendisi ve ailesiyle uğraştığını öne devam eden Arslan, bu çevrelerle yargı önünde hesaplaşacağını kaydetti.

 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar