Freni boşalan kamyonet direğe çarptı: 2 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde freni patlayan kamyonet aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Google Haberlere Abone ol
Freni boşalan kamyonet direğe çarptı: 2 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde freni patlayan kamyonet aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kamyonette bulunan sürücü ve akrabası 112 ekipleri ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, trafiğe kapanan yol, kamyonetin kaldırılmasıyla normal akışına döndü.

Kaza, 12.00 sularında eski Hükümet kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre 67 LE 554 plakalı kamyonet sürücüsü İzzet Kefli (50) aracın frenlerinin patlaması sonucu başka araçlara çarpmamak için aydınlatma direğine çarptı. Hurdaya dönen kamyonet sürücüsü İzzet Kefli ve akrabası Sultan Kefli (37) yaralandı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çevrede ki vatandaşların da yardımı ile ambulansa aldı.Yaralılar tedavileri için Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı.

Diğer yandan kaza sırasında kamyonetin önünde giden ve olaydan dolayı şoka giren bayan sürücü polislere araç sürücüsünden şikayetçi olacağını söylemesi üzerine merkez polis karakoluna gitti.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol, aracın kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor. CİHAN

Yorumlar