Freni boşalan beton mikseri ortalığı savaş alanına çevirdi

Büyükçekmece’de freni boşalan beton mikseri, ortalığı savaş alanına çevirdi. Mikserin çarptığı servis aracı, bir binanın bahçe duvarını yıktıktan sonra durabildi.

Google Haberlere Abone ol
Freni boşalan beton mikseri ortalığı savaş alanına çevirdi

Büyükçekmece’de freni boşalan beton mikseri, ortalığı savaş alanına çevirdi. Mikserin çarptığı servis aracı, bir binanın bahçe duvarını yıktıktan sonra durabildi. Kazada yaralanan 4 kişi, kaldırıldıkları çevre hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaza, Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nda 19.50 sıralarında meydana geldi. Halil Y. yönetimindeki 34 TD 9213 plakalı beton mikserinin freni yokuş aşağı indiği sırada boşaldı. Aynı istikamette ilerleyen Ali B. yönetimindeki 34 FH 4732 plakalı servis aracına çarpan mikser, yan yatıp metrelerce sürüklendikten sonra durabildi. Mikserin çarptığı servis aracı ise 2 katlı bir binanın bahçe duvarına çarpıp, binaya zarar verdi. Kazada yaralanan 4 kişi, ambulansla kaldırıldıkları çevre hastanelerde tedavi altında alındı. Servis aracının çarptığı bina sakinleri, gürültü ile cama fırladıklarını, beton mikserinin yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra durabildiğini aktardı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Yolu trafiğe kapatan beton mikseri, olay yerine getirilen vinçle kaldırıldı. Trafiğe kapalı yol, saatler süren çalışmaların ardından yeniden trafiğe açıldı. CİHAN

Yorumlar