Fizik profesörü bu ağaçtan düştü

Samsun'un Çarşamba ilçesinde baba evinin bahçesinde bulunan dut ağacından düşerek ağır yaralanan OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Ana Bilim dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kartal, bu sabah hayatını kaybetti.Samsun Ondokuz Mayıs...

Google Haberlere Abone ol
Fizik profesörü bu ağaçtan düştü

Samsun'un Çarşamba ilçesinde baba evinin bahçesinde bulunan dut ağacından düşerek ağır yaralanan OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Ana Bilim dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kartal, bu sabah hayatını kaybetti.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı olan 45 yaşındaki 3 çocuk babası Prof. Dr. İbrahim Kartal, cumartesi günü Çarşamba ilçesindeki Hasbahçe Mahallesi Gül Sokaktaki baba evinin bahçesinde bulunan dut ağacına çıktı. Bu sırada dengesini kaybederek düşen Kartal, ağır yaralandı. Vücudunda çok sayıda kırık olan Prof. Dr. İbrahim Kartal önce Çarşamba Devlet Hastanesine, buradan da OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Kartal, bu sabah kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Prof. Dr. İbrahim Kartal'ın ölümü üniversite camiasını yasa boğdu. Kartal, yapılan otopsi sonrasında Çarşamba günü Hasbahçe Mahallesi Gül Sokaktaki Yeni Hal karşısında ki baba evinin yanındaki Kiremithane Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Göğceli mezarlığında toprağa verilecek.

Prof. Dr. İbrahim Kartal ikisi kız biri erkek 3 çocuk babasıydı. CİHAN

Yorumlar