Fitness ve bowling salonlu pazar yeri gün sayıyor

Ankara Yenimahalle Belediyesi, ilkleri gerçekleştirerek örnek ilçe olmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Fitness ve bowling salonlu pazar yeri gün sayıyor

Ankara Yenimahalle Belediyesi, ilkleri gerçekleştirerek örnek ilçe olmaya devam ediyor. Pazar yerinin en alt katında otoparkın yanı sıra bowling salonu, eskrim sporu alanı, bay ve bayanlar için fitness salonu olacak.
Yenimahalle Pazar Yeri ve Sosyal Tesis inşaatını denetleyen Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “ Hem pazarcılar, hem de vatandaşlarımız daha rahat ve güvenilir ortamda alışveriş yapabilecekler. Burası sadece pazar yeri değil ayrıca önemli sosyal yaşam alanlarından biri olacak” dedi.
Yaşar, tesisi bir an önce ilçe halkının hizmetine sunmak amacıyla çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Pazarcıları ziyaret eden Yaşar, yeni tesis hakkında pazarcıların sorularını yanıtladı. Yeni tesisi bir an önce halka kazandırmak için hızla çalıştıklarını belirten Yaşar, pazarda bulunan vatandaşların da büyük ilgisini topladı. Hem alışveriş yapıp hem vatandaşlarının sıkıntılarını dinleyen Yaşar, kurmaylarına talimat verip sorunları yerinde çözdü.
Yaşar, “Üç katlı planlanan merkezin en üst katında kadınlar ve gençler için YENİMEK kursları, konferans salonu, içinde kafeteryanın bulunacağı gençlik merkezi ve yaşlılar için İkinci Bahar Merkezi yer alacak. İkinci katta ise Pazar yeri ile vatandaşların haftanın yedi günü alışverişlerini yapabilecekleri 16 dükkan vatandaşlara hizmet verecek. Çocukların oynayabileceği, yaşlılarımızın dinlenebileceği ve kadınlarımızın bir araya gelip sohbet edebileceği aynı zamanda pazardan alışveriş yapabileceği bir ortam oluşturma çabası içerisindeyiz. Bunların hepsini huzur, rahatlık, birlik, beraberlik için ve geleceği aydınlık olan bir millet olması için uğraşıyoruz.” diye konuştu.
Yaşar, pazar yerinin en alt katında otoparkın yanı sıra bowling salonu, eskrim sporu alanı, bay ve bayanlar için fitness salonu olacağını belirtti.
CİHAN

Yorumlar