Fırtınadan yıkılan minare evin üzerine düştü

Ankara'nın Mamak ilçesi Kutludüğün Mahallesi’nde fırtına cami minaresinin yıkılmasına neden oldu. Yıkılan minare bir evin üzerine düştü. Minarenin evin üzerine yıkıldıktan sonra olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi....

Google Haberlere Abone ol
Fırtınadan yıkılan minare evin üzerine düştü

Ankara'nın Mamak ilçesi Kutludüğün Mahallesi’nde fırtına cami minaresinin yıkılmasına neden oldu. Yıkılan minare bir evin üzerine düştü. Minarenin evin üzerine yıkıldıktan sonra olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olayda can kaybı ve yaralanma meydana gelmezken maddi hasar oluştu. Mahallede etkili olan fırtına ağaçları devirirken, evlerin çatısında bulunan kiremitlerin de uçmasına neden oldu. Evlerinde hasar meydana vatandaşlar ise çatılara çıkarak evlerini tamir etti.

Olay yerine gelen Mamak Müftüsü ise vatandaşlardan bilgi aldı. Minareyi tekrar yapacaklarını söyleyen Müftü, olaydan etkilenen vatandaşlara geçmiş oldun dileklerini iletti.

Minare evine düşen vatandaş ise kendini eve attığını ve minarenin düşmesi sonucu her yerin karıştığını söyledi. Çocuklarının da yanında olduğunu belirten vatandaş çığlık attıklarını dile getirdi.

Minarenin yıkılmasına şahit olan vatandaş ise olayı şöyle anlattı: "Minare bunların üstüne gelince bağırdım. Dışarı attım kendimi. Bunlar altında kaldı sandım. Çok şükür kimse kalmamış. Minarenin direk üstüme indiğini gördüm. Hortum geldi. Bunların evine üstüne indirdi. Bunlar hep öldü diye korktum."

CİHAN

Yorumlar