Fırtına Manavgat'ta hayatı olumsuz etkiliyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde gece saat 01.00 sularında başlayan fırtına etkisini sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Fırtına Manavgat'ta hayatı olumsuz etkiliyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde gece saat 01.00 sularında başlayan fırtına etkisini sürdürüyor. Soğuk ve fırtınalı hava turizm şehri Manavgat'ta hayatı olumsuz etkiliyor. Şiddetli fırtına Manavgat Cumhuriyet Meydanı'nda okaliptos ağacının dalını kırdı.

Bahri Sevinç isimli otel çalışanı 15 yıldır Manavgat'ta yaşadığını, böylesi soğuk ve fırtınalı hava ile ilk defa karşılaştığını söyledi. Fırtınada kopan okaliptos ağacının kolunun üstüne düşmesine ramak kaldığını belirten Sevinç, "Az kalsın fırtınada kopan dal üstüme düşüyordu. Zor kurtuldum." dedi. Davud Dibek de Manavgat'ta son 10 yılın en soğuk kışını gördüklerini söyledi. Seçkin Oğuz isimli öğrenci okula birlikte gittiği köpeğinin üşüdüğünü görünce evde kulübesine geri götürdüğünü ifade etti. 18 yıldır Manavgat'ta yaşayan Ahmet Yılmaz da ilk defa bu kadar soğuk ve rüzgarlı hava gördüğünü kaydetti.

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin Merkezi verilerine göre kuzeyden esen rüzgarın saatteki hızının 27 kilometre olduğu belirtildi. CİHAN

Yorumlar