Finike’de 'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasının ödülleri verildi

Antalya’nın Finike ilçesinde 'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Google Haberlere Abone ol
Finike’de 'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasının ödülleri verildi

Antalya’nın Finike ilçesinde 'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Finike yeni kapalı pazar yerinde tören düzenlendi. Hz. Muhammed (sav)’in hayatını okutmak için gerçekleştirilen 'Herkes Onu Okuyor' kitap okuma yarışmasına her yaştan 971 kişi başvurmuştu. İlçe genelinde yapılan yarışmada Fethullah Gülen Hocaefendi’nin ‘Sonsuz Nur’, Reşit Haylamaz’ın ‘Efendimiz’ ve Rahime Kaya’nın ‘Efendiler Efendisi Hz. Muhammed’ adlı eserlerinden sınavda derece yapanlar ödüllendirildi. 11 kişi dereceye girmeye hak kazandı. Yarışmada ortaokul düzeyinde 4, lise düzeyinde 7 kişi dereceye girerek ödüllendirildi.

Yetişkinler kategorisinde birinci olan Muhammed Binici cep telefonu, ikinci olan Melek Atılgan yarım altın ve ortaokul kategorisinde birinci olan Zülal Dinç tablet ve diğer yarışmacılar ise çeyrek altın ve NT hediye çeki ile ödüllendirildi. Ödülleri Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu eşi Dilek Sarıoğlu ile birlikte verdiler.

Peygamber Yolu Derneği'nin, Hz. Muhammed’in hayatının daha iyi öğrenilmesi ve hayata tatbik edilmesi için düzenlediği yarışmanın ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, “Herkes O’nu Okuyor kitap okuma kampanyasını başlatanlara buradan teşekkür ediyorum. Toplumun ve insanlığın Kâinatın Efendisi'ni tanımaya ihtiyaç duyduğu şu günlerde, Peygamberimiz'in hayatını birçok insan yakından tanıma fırsatı bulmuştur." dedi. CİHAN

Yorumlar