Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Fatih’te Cuma namazı sonrası toplanan bir grup, İsrail’in son günlerde Filistin’e düzenlediği hava operasyonlarında ölen Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kıldı. Okunan duaların ardından grup, İsrail aleyhine slogan atarak İsrail...

Google Haberlere Abone ol
Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Fatih’te Cuma namazı sonrası toplanan bir grup, İsrail’in son günlerde Filistin’e düzenlediği hava operasyonlarında ölen Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kıldı. Okunan duaların ardından grup, İsrail aleyhine slogan atarak İsrail Bayrağı yaktı.

Fatih Camii'nde toplanarak Cuma namazı kılan bir grup, ardından yanlarında getirdikleri pankart ve dövizlerle birlikte İsrail aleyhine slogan atarak Saraçhane Parkı’na yürüdü. Burada toplanan grup, İsrail’in son günlerde Filistin’e düzenlediği hava operasyonlarında ölen Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kıldı. Namazın ardından ölenler için dualar edildi.

Namaz sonrası yapılan konuşmada, hükümetin İsrail'le sürdürdüğü ilişkilerini sonlandırılması istendi. Daha sonra grup, parkın ortasında İsrail Bayrağı yakarak olaysız bir şekilde dağıldı.

CİHAN

Yorumlar