"Filistin halkına yönelen silahlara giden paraya ortak olmayın"

Siirt Tüketiciyi Koruma Derneği Başkanı Enver Aytaç, İsrail'in, Gazze’ye gerçekleştirdiği son saldırıların soykırıma dönüştüğünü belirterek, küresel sermayenin en önemli sembolü olan kola, sigara ve hamburger satın alınmaması...

Google Haberlere Abone ol
"Filistin halkına yönelen silahlara giden paraya ortak olmayın"

Siirt Tüketiciyi Koruma Derneği Başkanı Enver Aytaç, İsrail'in, Gazze’ye gerçekleştirdiği son saldırıların soykırıma dönüştüğünü belirterek, küresel sermayenin en önemli sembolü olan kola, sigara ve hamburger satın alınmaması çağrısında bulundu. Masum Filistin halkına yönelen silahlara giden paraya ortak olmama çağrısında bulundu.

Aynı zamanda Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) üyesi de olan Aytaç, bu trajedinin mimarı siyonist İsrail yönetimi, bu yönetimin en büyük destekçisi Amerika Birleşik Devletleri ve masum Filistin halkına yönelen silahların finansörleri olduğunu ifade etti. Aytaç, "Geçmiş yıllarda çeşitli sivil toplum örgütlerinde yapılan çalışmalarla gerçekleştirdiğimiz ve başarıya ulaşan tüketici boykotları ile edinilen deneyimlerimiz ışığında, yaşanan zulmü finanse eden küresel sermayenin en önemli sembolleri; kola, sigara ve hamburger satın almayarak, masum Filistin halkına yönelen silahlara giden paraya ortak olmayacağız. Özellikle sosyal medyada yaygınlaşan boykot çağrılarında yer alan kimi markaların seçiminde yapılan yanlışlıklara dikkat çekiyor ve Cephane Bizden Değil boykotunun sadece kola, sigara ve hamburger ile sınırlı olduğunu kamuoyunun dikkatine sunuyoruz. Türkiye tüketicisi geçmiş yıllardaki boykot kampanyalarında olduğu gibi bu kez de başarılı olacak tüketici boykotunu kararlılıkla uygulayacaktır." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar