Filenin Timsahları’na 3 takviye yapıldı

Kadınlar Voleybol 3. Ligi A Grubu'nda zirve mücadelesi veren Bursaspor, devre arasında kadro değişikliğine gitti.

Google Haberlere Abone ol
Filenin Timsahları’na 3 takviye yapıldı

Kadınlar Voleybol 3. Ligi A Grubu'nda zirve mücadelesi veren Bursaspor, devre arasında kadro değişikliğine gitti. Yeşil - beyazlılar da, Sevim Köse, Yağmur Bubik ve Özge Kartal ile yollar ayrılırken, Maral Aktaş, Pınar Yumurtacı ve Burcu Çoban transfer edildi.

    Yeni transferler, Bursaspor gibi büyük bir camianın parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ve sezonun ikinci yarısında takıma faydalı olabilmek için ellerinden gelen mücadeleyi sergileyeceklerini belirtti.

MESTAN: YENİ TRANSFERLERİN ZAMANA İHTİYACI VAR
    
    Bursaspor Voleybol Takımı Başantrenörü Murat Mestan ise yeni transferlerin zaman ihtiyacı olduğunu ifade ederek, “Takıma iki orta ve bir libero oyuncusu takviye ettik. Maral ve Pınar’ı Alaşehir Belediyespor’dan biliyorduk. Burcu’nun iyi bir geçmişi var. Fakat biraz ara vermişti. Biraz zamana ihtiyaçları var. Voleybol takım oyunu ve o yüzden takıma pasöre uyum sağlamak açısından zaman ihtiyacımız var. Sezonun ikinci yarısında hedef maçlarımız 4 - 5 maç sonra başlayacak. Bu maçlara hazır konuma gelebilmek için çalışıyoruz.” dedi.

    Öte yandan lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Bursaspor Voleybol Takımı, Çekirge Spor Salonu’nda 3.Lig B Grubu'nda mücadele eden İstanbul ekiplerinden Bahçelievler Belediyespor ile hazırlık maçı yaptı. Dört set üzerinden oynanan mücadeleden Bursaspor, 25-20, 25-16, 25-17, 25-22'lik sonuçlar ile 4-0 galip ayrıldı.
CİHAN

Yorumlar