Fikir Kulüpleri, Yenimahalle’de

Fikir Kulüpleri Federasyonu (FKF) Ankara İl Başkanı Can Kadiroğlu ve FKF Yeni Yazılar Dergisi Temsilcisi Mert Deringöz, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Fikir Kulüpleri, Yenimahalle’de

Fikir Kulüpleri Federasyonu (FKF) Ankara İl Başkanı Can Kadiroğlu ve FKF Yeni Yazılar Dergisi Temsilcisi Mert Deringöz, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Gündeme ilişkin konuların tartışıldığı ziyarette, Yaşar gençlere nasihatlerde bulundu.

Akıllı siyasetin toplum için her zaman fayda sağlayacağını vurgulayan Kadiroğlu, “FKF üyeleri olarak ülkenin bağımsızlığından, emekten yanayız. Üniversitelerde FKF’den daha güçlü bir örgütlenme yok. Düzenlediğimiz paneller, gösteriler insanlar için yol gösterici oluyor. Haksızlığa, hukuksuzluğa karşı cesur, ilerici adımlarla ilerliyoruz. Gençlerin sesini daha örgütlü, gür ve etkili biçimde çıkarması için mücadele veriyoruz. Bu noktada sizden destek bekliyoruz. Bizler de size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.” dedi.

“MÜCADELE SANDIKTA KAZANILIR”

Türkiye’nin demokratik bir ülke olduğuna değinen Yaşar, mücadelenin sandıkta kazanılması gerektiğini bildirdi. Gençlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Yaşar, “Başarılı olmak istiyorsanız önce halka inmelisiniz. Benim için insanların huzuru, mutluluğu her şeyden önemli. Halktan bağımsız hareket edilirse başarısızlıkla karşılaşmanız kaçınılmazdır. Önce talepleri dinlemeli sonra çaba göstermelisiniz. Herkes yaşarken mutlu olduğu bir ülkenin özlemini çekiyor. Genç, yetişkin, yaşlı herkes bu ülkenin refahı için elinden geleni yapmalı.” sözlerine yer verdi.

CİHAN

Yorumlar