FİGİAD, iftar çadırında yemek verdi

Her yıl Ramazan ayı içerisinde üyelerine ve işadamlarına iftar yemeği veren Finike Girişimci İşadamları Derneği (FİGİAD) bu yıl Finike Belediyesi'nin organize ettiği iftar çadırında her kesimden katılan davetlilere ve Finike halkına iftar...

Google Haberlere Abone ol
FİGİAD, iftar çadırında yemek verdi

Her yıl Ramazan ayı içerisinde üyelerine ve işadamlarına iftar yemeği veren Finike Girişimci İşadamları Derneği (FİGİAD) bu yıl Finike Belediyesi'nin organize ettiği iftar çadırında her kesimden katılan davetlilere ve Finike halkına iftar yemeği verdi.

    Finike Belediyesi Agua Park sahil kenarında kurulan iftar çadırında düzenlenen iftar yemeğine dernek üyeleri, fakir ve yoksul ailelerin yanı sıra ilçeye gelen yabancı turistlerin de katılması gözlerden kaçmadı. Finike Belediyesi'nin her yıl düzenlediği iftar çadırında, maddi durumu iyi olmayan veya çeşitli sebeplerle evine yetişemeyenlerin oruç açması sağlanıyor. Çadırda çeşitli kurum ve kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları, işadamları ve hayırseverlerin desteğiyle günlük iftar yemeği veriliyor.

    Birlik ve beraberliğin, sevginin, dostluğun, hoşgörü ve kardeşliğin ön plana çıktığı Ramazan ayında işadamlarımızla birlikte Finike’deki dar gelirli ailelerle bir arada iftar yaptıklarını belirten FİGİAD Başkanı Ahmet Sancar, "İlçemizdeki işadamlarımızı ve herkesimden katılan davetlileri halkla buluşturmak adına bu yılki geleneksel iftar programımızı iftar çadırında verdik." dedi.

    Sancar, Finike Belediyesi'nin Agua Park deniz kenarında kurmuş olduğu çadırda ilçenin üst düzey yöneticileri, işadamları dar gelirli insanlarımızla birlikte aynı masada iftar yapma imkanını sağlayan Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu’na teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar