FİGİAD, Finike Belediye Başkanı Sarıoğlu’nu ziyaret etti.

Finike Girişimci İşadamları Derneği (FİGİAD) yönetim kurulu üyeleri, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Belediye Başkanı seçilen Kaan Osman Sarıoğlu’nu makamında ziyaret ederek tebrik etti. Yeni görevinde başarılar dileyen FİGİAD...

Google Haberlere Abone ol
FİGİAD, Finike Belediye Başkanı Sarıoğlu’nu ziyaret etti.

Finike Girişimci İşadamları Derneği (FİGİAD) yönetim kurulu üyeleri, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Belediye Başkanı seçilen Kaan Osman Sarıoğlu’nu makamında ziyaret ederek tebrik etti. Yeni görevinde başarılar dileyen FİGİAD yönetim kurulu başkanı Ahmet Sancar ve üyeler, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Sancar, işadamları ve üyelerimizle birlikte Finike’nin geleceği için üretilecek projelere destek olacaklarını belirtti.

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşları ile beraber, Finike’yi daha iyi yaşanılabilir ilçe yapmak için çalışacaklarını söyledi. Yeni projelerle Finike’ye yakışır hizmet vereceklerini belirten Sarıoğlu, devam eden projeler hakkında dernek üyelerine bilgi verdi. Finike’ye yapacakları yeni hHastane inşaatı, adliye binası ve yeni hal binası için çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Ülke ekonomisine katma değer oluşturacak her projenin arkasında olduklarını belirten Sarıoğlu, “Var gücümüzle Finike için çalışıyoruz. Finike’yi çok daha güzel günler bekliyor, bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi. FİGİAD heyetini makamında kabul eden Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Ahmet Sancar ve yönetimine teşekkür ederek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

CİHAN

Yorumlar