FİGİAD Başhekim Sinan Anar’ı ziyaret etti.

Finike Girişimci İşadamları Derneği (FİGİAD) Başkanı Ahmet Sancar, Finike Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan göğüs hastalıkları uzmanı Uzm.Dr. Sinan Anar’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.FİGİAD yönetim kurulu başkanı...

Google Haberlere Abone ol
FİGİAD Başhekim Sinan Anar’ı ziyaret etti.

Finike Girişimci İşadamları Derneği (FİGİAD) Başkanı Ahmet Sancar, Finike Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan göğüs hastalıkları uzmanı Uzm.Dr. Sinan Anar’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

FİGİAD yönetim kurulu başkanı Sancar, ziyarette Finike Devlet Hastanesi’nin son durumu ve Finike halkının beklentileri üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Finike Devlet Hastanesine ilişkin görüş ve temennilerini belirten Sancar, “Şu an çok zor ve güzel bir göreve getirilmiş durumdasınız. Allah yardımcınız olsun. Finikeli hastaların başka hastanelere gitmesini önlemek ve sağlıklı bir nesil için çalışmalarınızda başarılar diliyoruz dedi.”

İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Finike Devlet hastanesine atanan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Sinan Anar, kısaca önceki çalıştığı yerler hakkında bilgi verdi. İzmir Göğüs Hastanesinden sonra İzmir Sanatoryumda da uzmanlık eğitimi alan Anar, 1979 Elmalı doğumlu evli ve bir çocuk sahibi.

Hastanenin kalite standartlarını yükseltmek için elbirliği ile çalışacağız diyen Finike Devlet Hastanesine yeni atanan Anar, “Hastanenin genel kondiksiyonunda kronik problemler var. Hem hastanenin yenilenmesi hem de mevcut sistemi devam ettireceğiz. Yeni yapılacak olan 130 yataklı hastane için çalışmaların ve projenin takipçisi olacaklarını belirten Anar, Finike Girişimci İşadamlarına ve üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti iletti.

CİHAN

Yorumlar