Feza Çocuk İlahi Grubu mest etti

Samsun'da "Herkes O'nu Okuyor" projesi kapsamında sahneye çıkan Feza Çocuk İlahi Grubu, izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Google Haberlere Abone ol
Feza Çocuk İlahi Grubu mest etti

Samsun'da "Herkes O'nu Okuyor" projesi kapsamında sahneye çıkan Feza Çocuk İlahi Grubu, izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Grubun birbirinden güzel ilahileri katılımcılardan tam not aldı.

Feza Koleji Mezunları ve İşadamları Derneği (FEZADER) ve Peygamber Yolu Derneği'nce 'Kaybedeni Olmayan Yarışma' sloganıyla başlatılan “Herkes O’nu Okuyor” projesi Samsun'da tüm hızıyla devam ederken, birbirinden güzel ilahilerle katılımcılara duygu dolu anlar yaşatan Feza Eğitim Kurumları Çocuk İlahi Grubu, dinleyenleri mest ediyor. Peygamber Efendimizi daha iyi tanımak ve tanıtmak amacıyla Peygamber Yolu Derneği tarafından projelendirilen, "Herkes Onu Okuyor" kampanyasının partneri FEZADER, proje Koordinatörü İlahiyatçı Yazar Dr. Selman Kuzu'yu Samsun'da ağırlamaya devam ediyor. Her programda farklı katılımcılara hitap eden Selman Kuzu, Peygamber Efendimiz (SAV) hayatından kesitleri ve yarışmanın önemiyle ilgili bilgiler aktarıyor. Programlardan önce Feza Çocuk İlahi Grubu, sahneye çıkarak, Hz. Peygamberi, sahabeleri anlatan ilahileri seslendiriyor. Kendileri çalıp, söyleyen peygamber sevdalısı çocuklar, katılımcıları da adeta mest ediyor.

Feza Eğitim Kurumları Genel Müdürü Nurettin Karabulut, genç ve küçük yaştaki çocukların sosyal faaliyetlere katılmaları ve becerilerini geliştirebilmeleri için böyle bir grup kurduklarını belirterek, "Bu çocuklarımız hocaları eşliğinde, eğitimlere tabi tutuluyorlar. Her biri farklı bir enstirümantal çalıyor. Kendileri söylüyorlar. Ortaya güzel bir eser çıkarıyorlar. Hz. Peygamberimizi (SAV) anlatan, sahabe efendilerimizi anlatan duygulu ilahileri seslendiriyorlar. Bugün de peygamber efendimizi anlayıp, anlatmak için başlatılan bu projede yer alarak, seyircilerle bir araya geldik. İnşallah çocuklarımızı daha güzel yerlerde göreceğiz." dedi.
CİHAN

Yorumlar