Feyzullah Yıldırım, Balıkesir'de yakalandı

Hakkında "Silahlı terör örgütü kurma ve yönetme" suçundan yakalama kararı bulunan Feyzullah Yıldırım, Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde yakalandı

Google Haberlere Abone ol
Feyzullah Yıldırım, Balıkesir'de yakalandı
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, hakkında "Silahlı terör örgütü kurma ve yönetme" suçundan yakalama kararı bulunan Feyzullah Yıldırım, Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Ankara Batı Adliyesi 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından hakkında "Silahlı terör örgütü kurma ve yönetme" suçundan yakalama kararı bulunan ve Tekirdağ Gümrük Müdürlüğünde müfettişlik görevinden ihraç edildiği öğrenilen Feyzullah Yıldırım (32), Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı Odaköy Mahallesi'nde yakalandı.

Görevinden ihracının ardından Tekirdağ'dan kaçan Yıldırım'ın, yakalanmamak için Odaköy Mahallesi'ndeki kayınpederinin evinde saklandığı, dikkat çekmemek için dışarıya fazla çıkmadığı, arabasını gözlediği ve geceleri evin ışıklarını kapalı tutulduğu öğrenildi.

Sözde "havalimanı sorumlusu" olarak görevlendirilmiş

Yıldırım'ın ayrıca FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında sivil bir havalimanının sorumlusu olarak terör örgütü tarafından görevlendirildiği iddia edildi.

Dursunbey Kavacık Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan Yıldırım, işlemlerinin ardından Ankara'ya gönderilecek.

Öte yandan, Dursunbey ilçesinde soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan iş adamı Adnan Bolu, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar