Fethiye 'Sonsuz Nur'u okudu

Fethiye Eğitim Gönüllüleri Derneği(FETİMDER) tarafından başlatılan 'Fethiye Sonsuz Nur Okuyor' isimli yarışmanın sonuçları belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Fethiye 'Sonsuz Nur'u okudu

Fethiye Eğitim Gönüllüleri Derneği(FETİMDER) tarafından başlatılan 'Fethiye Sonsuz Nur Okuyor' isimli yarışmanın sonuçları belli oldu. 2 bin 500 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen yarışmada dereceye girenlere ödülleri Fethiye Beşkaza Meydanı'nda gerçekleştirilecek programda verilecek.

Kutlu Doğum Haftası kapsamında Muğla'nın Fethiye ilçesinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Etkinlikler çerşevesinde Fethiye Sonsuz Nur'u Okuyor yarışmasının da ödül töreni yapılacak. 12 Nisan cumartesi günü saat: 21.00'dE Beşkaza Meydanı'nda gerçekleştirilecek ödül töreninde Kuran'ı Kerim tilavetinin yanı sıra Grup Sazende, Saffet Yıldız ve Mehmet Emin Ayaz da sahne alacak.

Birbirinden güzel naat ve ilahilerin seslendirileceği gece ile ilgili açıklama yapan FEGDER yönetimi, herkesi bu geceye iştirak etmeye davet etti. Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında geçtiğimiz aylarda yapılan Fethiye Sonsuz Nur'u Okuyor yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verileceğini anlatan FEGDER Başkanı Tevfik Günlü, "Derneğimiz tarafından aylar öncesinden bir kitap okuma yarışması düzenlenmişti. Yarışma ile Hazreti Muhammed Mustafa’nın hayatının anlatıldığı 3 ayrı eser okurlarla buluşturuldu. Yarışmaya Fethiye ve çevresinden 2 bin 500 kişi katıldı. Fethiye Sonsuz Nur Okuyor adlı yarışmamızın sonuçları belli oldu. Ödül olarak umre, dizüstü bilgisayar, tablet, fotoğraf makinesi ödüllerin verileceği dereceye giren 30 kişi Beşkaza meydanındaki gecemizde ödüllerine kavuşacak. Bu gece için İzmir’den özel bir ekip davet edildi. Bu bağlamda Tarihi Hisar Camii Baş Müezzini M. Emin Ayaz tarafından Kuran tilaveti okunacak. Saffet Yıldız ve Grup Sazende'nin Tasavvuf Müziği Konseri ile göülleri okşayacak. Ayrıca Efendimiz’i anlatan şiirlerin seslendirileceği şiir dinletisi ve semazen gösterisi olacak." dedi.
CİHAN

Yorumlar