Fethiye Gönül Dostu Hanımlar Derneği'nden Bahar Şenliği

Eğitim gören fakir öğrencileri okutmak için onlara burs desteği sağlayan Fethiye Gönül Dostu Hanımlar Derneği, çalışmalarını Bahar Şenliği ile süsledi. Daha fazla çocuğa burs sağlamak için çalışan Fethiyeli kadınlar, Salı Pazarı...

Google Haberlere Abone ol
Fethiye Gönül Dostu Hanımlar Derneği'nden Bahar Şenliği

Eğitim gören fakir öğrencileri okutmak için onlara burs desteği sağlayan Fethiye Gönül Dostu Hanımlar Derneği, çalışmalarını Bahar Şenliği ile süsledi. Daha fazla çocuğa burs sağlamak için çalışan Fethiyeli kadınlar, Salı Pazarı Meydanı'nda kermes kurdu. 4 gün boyunca açık kalacak şenlik, akşamları da farklı kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Tamamı ilçede yaşayan gönüllülerden oluşan Fethiye Gönül Dostu Derneği tarafından organize edilen şenliğin açılışına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 11 Mayıs tarihine kadar devam edecek şenlikte; oyuncaktan züccaciyeye, bebek giyimden el işine, elektronik eşyadan giyim eşyasına kadar birçok malzeme satışa sunuluyor.

Fethiye Gönül Dostu Hanımlar Derneği Başkanı Halime Turhan, Bahar Şenliği'nden elde edilecek gelirin eğitim çağındaki çocuklara burs olarak geri döneceğini söyledi. Bütün Fethiyelileri kermese davet eden Turhan, 4 gün boyunca alışveriş, giyecek ve kültür alanında güzel bir program yapılacağını kaydetti. Turhan, "Şenliğimiz dahilinde gündüz stantlarımızda kadınlarımız tarafından yapılan el emeği göz nuru yiyecek ve giyecekler yer alacak. Bahar Şenliğimizin akşam bölümünde ise konserler ve şiir dinletileri olacak. Vatandaşlarımız kermesimizi sabah 08.00 ile akşam 23.00 saatleri arasında gezebilirler. Tüm halkımızı, eğitime katkı amacıyla düzenlenen Bahar Şenliğimize bekliyoruz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar