Fenerbahçe'nin şampiyonluğu Balıkesir'de coşkuyla kutlandı

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesiyle tüm yurtta taraftarlar sokağa indi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu Balıkesir'de coşkuyla kutlandı

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesiyle tüm yurtta taraftarlar sokağa indi. Sarı lacivertli ekibin şampiyonluğu Balıkesir'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Maçın bitiminin ardından kendilerini dışarı atan taraftarlar meşaleler yakıp, marşlar söyledi.

Fenerbahçe'nin evinde Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalmasıyla taraftarlar şampiyonluğu kutluyor. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte bayrağını alan taraftarlar cadde, sokak ve meydanlarda toplandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Mekik Sokak'ta bulunan binasının önünde toplanan yüzlerce taraftar ellerindeki meşaleleri yakarak şampiyonluk marşları söyledi, ellerinde bayraklarıyla sevinç gösterilerinde bulundu. Bu arada birçok vatandaş da araçlarıyla şampiyonluk turu attı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan taraftarlar burada Başkan Aziz Yıldırım lehine tezahüratta bulundu. Daha sonra şehrin işlek caddesi Milli Kuvvetler Caddesi'ne yürüyen kalabalık, caddeyi trafiğe kapattı. Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda toplanan kalabalık, burada bir süre marşlar söyleyip şampiyonluğu kutladı. Grubun zaman zaman araç trafiğine kapattığı yollar, trafik polislerinin müdahalesiyle açıldı.

Fenerbahçe'nin Balıkesir'deki şampiyonluk kutlamalarına 7'den 70'e her yaştan taraftarın katıldığı dikkat çekti. Kutlamalarda Süper Lig'e çok yaklaşan Balıkesirspor lehine de sık sık tezahürat yapıldı. CİHAN

Yorumlar