Fenerbahçe'nin şampiyonluğu Ardahan'da bayram havası estirdi

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, en yakın rakibi Beşiktaş'ın Sivas'ta 3-0 yenilmesiyle şampiyonluğunu ilan etti.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu Ardahan'da bayram havası estirdi

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, en yakın rakibi Beşiktaş'ın Sivas'ta 3-0 yenilmesiyle şampiyonluğunu ilan etti. Fenerbahçe'nin şampiyonluğu Ardahan'da taraftarlarda bayram havası estirdi.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan ve hakem Tolga Özkalfa'nın yönettiği maçta gol olmazken, bitiş düdüğünün ardından statta ve stat dışında büyük sevinç yaşandı. Puanını 68'e çıkaran Fenerbahçe, şampiyonluğunu ilan etti.

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu tüm Türkiye'de olduğu gibi Ardahan'da da kutlandı. Maçın bitiş düdüğüyle beraber sokaklara çıkan taraftarlar, şampiyonluğu doyasıya kutladı. Kongre Caddesi üzerinde toplanan kalabalık, tezahüratlar eşliğinde meşaleler yakarak şampiyonluğun tadını çıkardı. Arabaları rengarenk süsleyen taraftaralar, takımlarının başarısını kutladı.


CİHAN

Yorumlar