Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Görüntülü Yanıt: Bilic Hırvatça Küfür Etti

Fenerbahçe, dün Beşiktaş'ın yayınladığı görüntülere cevap verdi, 'Emre'nin sözleri yanlış aktarıldı. Bilic, Emre'ye Hırvatça küfür etti.' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Görüntülü Yanıt: Bilic Hırvatça Küfür Etti

Beşiktaş derbisinin arkasından siyah-beyazlı kulüp Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun stadın soyunma odası koridorlarında Bilic'e yönelik sözlerini yayınlamıştı. Sarı-lacivertli kulüp ise bugün 15: 30'da FB TV'den bir izahat yaparak, görüntülü bir biçimde yanıt verdi.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yaşananları sansürsüz bir biçimde ve montajlamadan yayınladıklarını açıklayan Fenerbahçe TV, fazla fazla ayrıcalıklı kameralardan elde edilen görüntülerde; Hırvat teknik adamın maç arasında başta Emre Belözoğlu'na yönelik olmak üzere söylediği Hırvatça söz ve söylemleri de kulüp televizyonu üstünden kamuoyu ile paylaşıldı.

BILIC'TEN HIRVATÇA KÜFÜR

Bilic'in kendilerine Hırvatça küfür ettiğini dile getiren Emre'nin serzenişi defalarca yayınlandı. Emre'nin ağzından çıkan sözlerde Beşiktaş TV'nin b.k şekilde verdiği benzeri değil, bu sözlerin hata aktarıldığı ve Hırvatça bir küfür yer aldığı ( Jebem ti Majku - Ananı s.), bunu da Emre'nin 'Söyleyin ona bir daha bunu söylemesin' diyerek Biliç ile değil, Beşiktaş Kulübünün çevirmeni ile konuştuğu görülüyor.

'FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARA FİZİKSEL MÜDAHALE YAPMAYA ÇALIŞTI'

Yapılan haberde; Bilic'in ligin ilk yarısındaki maçta da Fenerbahçeli futbolculara fiziki müdahaleler yapmaya çalıştığı iddia edildi. Bilic'in ilk maçta Alper Potuk'u oyundan düşürmeye çalıştığı, Emre'ye uzaktan tacizlerde yer aldığı söylendi. Son maçta da evvela Caner ile uğraştığı sonra ise beklediği fırsatın Emenike'nin sahayı terk etmek istemesiyle geldiğine vurgu yapıldı. Sık sık kendisine ayrılmış çizgili endüstrisi terkettiğine de dikkat çekilen Bilic'in Emenike'nin koşarak gelmesinden kendisine çarpmasını beklediğini hesaplamış olabildiği üstünde de duruldu.

Bilic ile alakalı ayrıca, FB TV'deki haberde ; Beşiktaş-Arsenal maçını yöneten Sırp Hakemin küfür gerekçesiyle Bilic'i tribüne gönderdiği, fakat bunu Türk hakemlerin yapamadığı da anlatım edildi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar