Fen Lisesi öğrencileri bilim fuarı düzenledi

Kırşehir Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi, TÜBİTAK ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın işbirliği ve destekleriyle “Bilim Fuarı” düzenledi.Okul bahçesinde düzenlenen bilim fuarına Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Fen Lisesi öğrencileri bilim fuarı düzenledi

Kırşehir Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi, TÜBİTAK ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın işbirliği ve destekleriyle “Bilim Fuarı” düzenledi.

Okul bahçesinde düzenlenen bilim fuarına Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu, Okul Müdiresi Nazlıhan Atlaş, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul yönetimi, öğretmenler ile öğrenciler yer aldı.

Programda yaptığı konuşmasına Soma İlçesi’nde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden işçilere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk Milleti’ne de başsağlığı dileyerek başlayan Vali Çakacak, bu üzücü olaydan dolayı ülkemizde üç günlük yas ilan edildiğini ve yapılacak olan bütün eğlence faaliyetlerinin iptal edildiğini söyledi.

Öğrenciler tarafından üretilen projelerin eğitim hayatında önemli bir yer tuttuğunu belirten Çakacak, “Öğrencilerimiz hazırladıkları projeleri bugün burada sergiliyorlar. Proje hazırlayan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor ve bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diliyorum.” dedi.

Program, Vali Özdemir Çakacak ve beraberindekilerin fuar alanını gezerek öğrencilerin hazırladıkları projeleri incelemesiyle sona erdi. CİHAN

Yorumlar