FEM’den altılı başarı

Yaklaşık iki milyon öğrencinin merakla beklediği 2014 YGS sonuçları 29 Mart Cumartesi günü açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
FEM’den altılı başarı

Yaklaşık iki milyon öğrencinin merakla beklediği 2014 YGS sonuçları 29 Mart Cumartesi günü açıklandı. Açıklanan bu sonuçlara göre Elbistan FEM Dershanesi ilçe genelinde tüm dershaneler arasında 6 puan türünün tamamında birinci oldu.

FEM Dershanesi Müdürü Ahmet Söylemez 2014 YGS sonuçlarını değerlendirerek, Elbistan’da ferdi ve kitlesel başarılarını elde ettiklerini söyledi. YGS sonuçlarının açıklanmasının ardından bir basın açıklaması yapan FEM Dershanesi Müdürü Ahmet Söylemez “Açıklanan sonuçlara göre toplam 6 puan türünün 6’sında da Elbistan FEM Dershanesi öğrencileri birinci olmuştur. YGS-1, YGS-2, YGS-5 ve YGS-6 puan türlerinde öğrencilerimizden Fatma Bolat, YGS3 ve YGS-4 puan türlerinde ise Fatih Yavuz Elbistan’da birinci olmuştur.” dedi.

Söylemez, başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederek, "FEM Dershaneleri olarak 22 yıldır Elbistan eğitimine katkıda bulunmaktayız. Binlerce öğrencimizi üniversiteye yerleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu yıl da hem bireysel hem kitlesel olarak elde edilen bu başarıda emeği geçen fedakar öğretmenlerimize, öğrencilerimize, ailelerine, Milli Eğitim camiasına ve başarının adresini değiştirmeyen idari kadromuza teşekkürü bir borç biliyoruz. YGS ile ayrı bir gurur yaşadık. Şimdi sıra LYS’de. Hayallerinizdeki üniversiteye güvenilir bir kadroyla kavuşmak istiyorsanız dershanemize bekliyoruz. Mayısta yeni sezon kursumuza başlıyoruz.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar