FEM, Gaziantep’te ilk sırayı kaptırmıyor

Gaziantep’te FEM Dershaneleri YGS’de büyük bir başarıya imza attı. Öğrencilerden Mehmet Şerif Danışman, tüm alanlarda Gaziantep birincisi olurken, YGS-1 puan türünde de Türkiye 15’ncisi oldu.

Google Haberlere Abone ol
FEM, Gaziantep’te ilk sırayı kaptırmıyor

Gaziantep’te FEM Dershaneleri YGS’de büyük bir başarıya imza attı. Öğrencilerden Mehmet Şerif Danışman, tüm alanlarda Gaziantep birincisi olurken, YGS-1 puan türünde de Türkiye 15’ncisi oldu. Dershane, ilk 100’de de 6 dereceye imza attı.

Elde edilen başarıyı düzenlenen basın toplantısında paylaşan Fem Dershaneleri Müdürü Zakir Kömürcü, Gaziantep’te hem kitlesel, hem bireysel anlamda büyük başarılara imza atıldığının altını çizdi. Öğrencilerinden Mehmet Şerif Danışman’ın tüm alanlarda Gaziantep birincisi olduğunu duyuran Kömürcü, aynı öğrencinin YGS-1 puan türünde de Türkiye 15’incisi olduğunu hatırlattı. İlk 100’de 6 derece elde edildiğini açıklayan Kömürcü, ilk 500’de 10, ilk binde de 15 öğrencinin bulunduğunu kaydetti. Salih Özbaş, Ahmet Girişken, Merve Görgel, Elif Nur Hasgül, Hayri Sucu, Furkan Yaşar, Zeynel Ertürk, Ece Ertüzün cve Şükriye Akman isimli öğrencilerin ilk binde yer aldığını belirten Kömürcü, öğrencilerin yüzde 98,2’sinin de YGS’de başarılı olup, Gaziantep’te kitlesel başarıda kendilerini birinci sıraya taşıdığını aktardı. Kömürcü, şunları söyledi: "Önümüzde daha önemli bir sınav olan LYS bulunmakta. YGS’nin toplam puana etkisinin yüzde 40 olduğu göz önünde bulundurulunca, bütün öğrencilerimizin temposunu artırarak çalışmaya devam etmeleri gerekiyor. Öğrencilerimizden LYS’de de bu başarılarını artırarak devam etmelerini ümit ediyoruz. Bundan sonraki süreçte öğrencilerimizin konu eksikliklerini Haziran’ın ilk haftasına kadar tamamlayıp, ondan sonraki süreçte deneme sınavlarıyla eksikliklerini tamamlama yoluna gitmelerini, rehber öğretmenlerinden yardım almalarını tavsiye ediyoruz. Öğrencilerimizin bu başarılarında emeği geçen başta aileleri, okul ve dershane öğretmenlerine teşekkür ederiz."
CİHAN

Yorumlar