Öğrenciler yıl sonu etkinliğinde stres attı

Bursa FEM Dershanesi Ertuğrulgazi Şubesi tarafından, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri için yıl sonu moral etkinliği düzenlendi. Dershanenin konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, yıl boyunca ders yoğunluğu ile yorulan öğrenciler...

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler yıl sonu etkinliğinde stres attı

Bursa FEM Dershanesi Ertuğrulgazi Şubesi tarafından, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri için yıl sonu moral etkinliği düzenlendi.

Dershanenin konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, yıl boyunca ders yoğunluğu ile yorulan öğrenciler bol bol eğlenme fırsatı buldu. Sunuculuğunu Dershane Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayhan Kurban’ın yaptığı program renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin bağlama çaldığı, şarkı söylediği programda, çeşitli yarışmalar yapıldı, sürpriz hediyeler verildi. Özellikle balon patlatma yarışması öğrencileri oldukça eğlendirdi. Geometri öğretmeni Taner Yılmaz, balon patlatma yarışmasına katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Etkinlikler sonunda öğrencilere, Atletico Madrid’de oynayan milli futbolcu Arda Turan’ın forması ve sürpriz hediyeler verildi.

FEM Dershanesi Ertuğrulgazi Şubesi Müdür Yardımcısı Yakup Çetinkaya, "Bu tür programlarda güleceğiz, eğleneceğiz ama hayatımızı ilgilendiren hedefimizi on ikiden vuracağız." dedi.

Tarih Öğretmeni Recep Güney ise "Etkinlikle öğrencilerimizin yıl sonu yorgunluğunu atmasını sağlamak istedik. Özellikle önümüzdeki yıl üniversite hazırlık yoğunluğu olacak. Aynı zamanda onları üniversite hazırlık kursuna motive etmek istedik. Oldukça eğlenceli bir etkinlik oldu. Bu tür etkinlikle onların derslere motive olmalarını da sağlıyor." diye konuştu.

Yorumlar