FEM Dershanesi başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Bartın FEM Dershanesi, il genelinde 6 bin öğrencinin rekor katılımıyla gerçekleştirilen İlk Adım Sınavı’nda başarılı olan 144 öğrenciyi ödüllendirdi.

Google Haberlere Abone ol
FEM Dershanesi başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Bartın FEM Dershanesi, il genelinde 6 bin öğrencinin rekor katılımıyla gerçekleştirilen İlk Adım Sınavı’nda başarılı olan 144 öğrenciyi ödüllendirdi.

Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen ödül törenine veliler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Programın açılış konuşmasını yapan Bartın FEM Dershanesi Müdürü İsa Şahin, FEM ve Anafen olmak üzere İlk Adım Sınavı'na yoğun ilgi ve rekor katılım gösteren 6 bin öğrenciye teşekkür etti. Yaptıkları sınavın amacının, öğrencilerin Bartın genelindeki başarı durumlarını görebilmelerini sağlamak olduğunu dile getiren Şahin, sınavın bir başka amacının da gelecek yıl FEM Dershanesi'nde kurs görmek isteyen öğrencilere, sınav başarısına göre yüzde 100’den başlayarak, değişik oranlarda eğitim bursu verilmesi olduğunu söyledi.

FEM Dershanesi Müdürü Şahin, şöyle konuştu: “Her yıl olduğu gibi bu yıl da sınıflarda kullandığımız akıllı tahtalarla ve Teknofemle verimli bir sezon geçiriyoruz. Türkiye’nin her yerinde FEM Dershanesi öğrencilerine sunulan imkânları Bartın’daki öğrencilere de sunulması, akıllı tahtalardaki ağ sayesinde sağlanmaktadır. 2013 yerleştirme sonuçlarına göre Bartın’da, tıp fakültesi kazanan 24 öğrencinin 17’si ve hukuk fakültesi kazanan 20 öğrencinin 17’si FEM Dershanesi öğrencisidir. Toplamda ise 502 öğrencimizi çeşitli üniversitelere yerleştirerek, rekor bir başarıya imza attık.”

FEM Dershanesi'ndeki tüm öğretmenlerin branş öğretmenliği yanında bir eğitim koçu gibi çalışarak başarıdaki çıtayı yükselttiğine dikkat çeken Şahin, dershaneye gelen öğrencilerin okullarında aldıkları eğitimin üzerine kendilerinin ilave yaptığını, Bartın’ın tüm okullarındaki idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Ödül töreninde, ayrıca, FEM Dershanesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sedat Dabak tarafından 'Sınav Sistemi' konulu görsel destekli bir seminer sunuldu. Seminerin ardından dereceye giren öğrenciler, başarı belgesi, plaket ve eğitim bursu ile ödüllendirildi ve ayrıca programa katılan öğrenciler arasında yapılan çekilişle, tablet bilgisayar, bisiklet, fotoğraf makinesi, mp4 ve soru bankası gibi değişik hediyeler verildi.
CİHAN

Yorumlar