Feci kazada bir aile yok oldu: 5 ölü, 2 yaralı

Erzican-Sivas E-80 karayolunun 64. km'si Olgunlar köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.Kaza saat 16.30 sularında Erzican-Sivas E-80 karayolunun 64. km'si Olgunlar köyü mevkiinde...

Google Haberlere Abone ol
Feci kazada bir aile yok oldu: 5 ölü, 2 yaralı

Erzican-Sivas E-80 karayolunun 64. km'si Olgunlar köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Kaza saat 16.30 sularında Erzican-Sivas E-80 karayolunun 64. km'si Olgunlar köyü mevkiinde meydana geldi. Kars'tan Kastamonu istikametine gitmekte olan 36 FN 301 Veysel Ubiç (33) idaresindeki otomobil, karşı yönden gelmekte olan Yusuf Gergör idaresindeki 34 BZR 14 plakalı kamyon ile çarpıştı. Her iki araç da 5 metre derinliğindeki şarampole devrildi.

Kazada aynı otomobil içersinde bulunan sürücü Veysel Ubiç, eşi Aslıhan (33), 1 yaşındaki kızları Zeynep Ada, kayınpederi Hasan Aşık (63) ve kayınvalidesi Nadide Aşık (63), feci şekilde hayatlarını kaybetti.

Kamyon sürücüsü Yusuf Gergör ve yanında bulunan Barış Gencer yaralandı. Yaralılar Refahiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN

Yorumlar