Fazlı Bayram Hadi: Türkiye uluslararası müsabaka sayısını artırmalı

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, olimpiyatlara aday olan Türkiye’nin uluslararası müsabaka sayısını artırması gerektiğini söyledi.Hadi, Rumi Çocuk Oyunları’na katılan sporcuları makamında kabul ederek,...

Google Haberlere Abone ol
Fazlı Bayram Hadi: Türkiye uluslararası müsabaka sayısını artırmalı

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, olimpiyatlara aday olan Türkiye’nin uluslararası müsabaka sayısını artırması gerektiğini söyledi.

Hadi, Rumi Çocuk Oyunları’na katılan sporcuları makamında kabul ederek, onlardan müsabaka ve organizasyon hakkında bilgi aldı. Geçtiğimiz günlerde Konya’da gerçekleştirilen “ Uluslararası 4. Rumi Çocuk Oyunları’na 13 branşta 31 ülkeden 1014 sporcunun katıldığını hatırlatan Hadi, Adana’dan antrenörler Tuba Hadi, Ahmet Dalak’ın gözetiminde giden, Samet Sağlam, Yaren Kurtay, Mehmet Karakoç ile Mustafa Ceylan’ın başarılı yarışlar çıkardıklarını ifade etti.

Başarılı sporcu, okul ve kulüpleri her zaman desteklediklerinin altını çizen Hadi, “Son yıllarda kentimizde ki atletler önemli başarılar sağlıyorlar. Sporcu, kulüp, İl Spor Müdürlüğü ve veli dayanışmasıyla başarılarımız katlandı. Adanalı atletler gittikleri her müsabakadan madalyalarla dönüyorlar. Onlar kazandıkça bizler de ödüllendiriyoruz. Olimpiyatlara aday olan ülkemizde uluslararası müsabaka sayısını artırmalıyız. Bu kapsamda, Rumi Çocuk Oyunları’nın Türk sporuna büyük yararı olmuştur.” diye konuştu.

Antrenörler Tuba Hadi ile Ahmet Dalak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin eski bir milli atlet olmasının çok yararını gördüklerini, tesis ve malzeme konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını belirterek teşekkür ettiler.

CİHAN

Yorumlar